Έχοντας στο νου μας την ανάγκη των παιδιών για δημιουργικό και ποιοτικό παιχνίδι αποφασίσαμε να δημιουργησουμε ένα κατάστημα στο Κερατσίνι. Με την αμέριστη αγάπη το μεράκι και τον κόπο μας φτιάξαμε τον Ευχούλη ένα κατάστημα που δραστηριοποιείται στον τομέα της λιανικής πώλησης παιχνιδιών, σχολικών ειδών και γυναικείων αξεσουάρ άλλα και στην χονδρική πώληση.

Ο Εύχουλης είναι μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση η οποία ξεκίνησε τη δράση της το 2014. με γνώμονα μας πάντα τα παιδιά και εντριφίζοντας στις ανάγκες τους εντάξαμε στο κατάστημα μας παιχνίδια τα οποία οξύνουν την φαντασία τους και την οξυδέρκεια τους παιχνίδια που θα τα ταξιδέψουν στο δικό τους φανταστικό κόσμο με πριγκίπισσες πειρατές και ιππότες φτιάχνοντας δικά τους κάστρα με τουβλάκια και κάνοντας τις άπλες οικογενειακές μέρες σε μέρες διασκέδασης με επιτραπέζια παιχνίδια που χαρίζουν απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και γέλιου. Το κατάστημά μας διαθέτει μεγάλη γκάμα παιχνιδιών ξεκινώντας από βρεφικά παιχνίδια και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, γιατί η ζωή θέλει παιχνίδι. Είναι μοναδικό συναίσθημα να βλέπεις την ευχαρίστηση και την χαρά στα πρόσωπα άλλα και στα χαμογελά των παιδιών.

Με τιμές άκρως ανταγωνιστικές ο κάθε μικρός και μικρή μας φίλη θα ξεκινήσει την σχολική του χρονιά αφοί στο κατάστημα μας θα βρείτε σχολικά είδη γραφική ίλη και σχολικές τσάντες επωνύμων εταιριών με προσεγμένη ποιότητα και κόστος. Έχοντας στο μυαλό μας την ανάγκη της ελληνικής οικογενείας για ποιοτικά σχολικά είδη σε οικονομικές τιμές διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε σχολικές τσάντες.

Χωρίς να αφήνουμε απ έξω τις αγαπημένες φίλες το κατάστημα μας διαθέτει γυναικείες τσάντες άλλα και χειροποίητα αξεσουάρ (κολιέ βραχιόλια σκουλαρίκια) φτιαγμένα με πολύ αγάπη και με αξιόπιστα υλικά για τις μοναδικές μας φίλες.

Θέλοντας να βλέπουμε χαραγμένη την ευχαρίστηση στο βλέμμα σας η προσωπική σας εξυπηρέτηση είναι βασική μας αρχή.