Παραγγελίες που καταχωρούνται στο eyxoulis.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00 παραδίδονται κατά κανόνα σε 24 ώρες (ή αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα) στις κύριες πόλεις της Ελλάδος.
Για τις υπόλοιπες περιοχές, η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες.
Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται κατά περίπτωση και εκτιμάτε ότι μπορεί να φτάσει και τις 5 εργάσιμες ημέρες.
Οι παραδόσεις εκτελούνται εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο, θα υπάρξει έξτρα χρέωση.
Για παραγγελίες με προϊόντα που τυχόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Courier με ACS (Για τις κύριες πόλεις της Ηπειρωτικής & Νησιωτικής Ελλάδας) ελάχιστο κόστος αποστολής 1.5€

• Παραδόσεις κατ’ οίκον πραγματοποιούνται από την εταιρία Courier στις περιοχές που διαθέτει γραφείο/α στον τόπο αποστολής.
• Εάν ζητηθεί από τον πελάτη παράδοση κατ’ οίκον σε περιοχή που η Courier δεν διαθέτει γραφείο παράδοσης (δυσπρόσιτη), τότε δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, αλλά θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.

Μεταφορικές Εταιρίες (Πρακτορεία Μεταφορών) (Σε όποιες πόλεις ή περιοχές εξυπηρετούνται από αυτές)

• Παραλαβή του δέματος σας από την έδρα της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας (απαιτείται τηλεφωνική συνεννόηση κατά περίπτωση).

• Aν επιθυμείτε παράδοση κατ’ οίκον, (εντός Αττικής), υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης αυθημερόν με μεταφορική εταιρεία με επιπλέον χρέωση 6€.

Παραλαβή από το κατάστημα μας
Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παραλαβή μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας.